vineri, 27 iulie 2007

Do the dew!

Luna august vine cu incheierea verii , din punctul meu de vedere. Cuptorul lui iunie si iulie incepe sa "coacă" la temeperaturi rezonabile in august.Străzile prăfuite si rumene nu mai sunt doldora de puncte mici si fără ţintă in dimineţile leneşe de luni. În luna a opta a anului te poţi plimba relaxat pe Bulevardul Magheru , în Piaţa Amzei sau Unirii fără sa rişti sa primeşti un cot in abdomen sau o injuratura cat pentru toată saptamana.

În jurul tău decorul cromatic se închide treptat , de la nuanţele glamour, care erau în concordanţă cu razele vesele ale soarelui, la nuanţe pămîntii. Bretelutele împletite, uni sau colorate sunt înlocuite de mînecuţe din bumbac trei sferturi, cu volănaşe sau lucrate din macrame.

Începerea noului an şcolar sau universitar devine subiect unic la buletinul de ştiri. Însă ,hipermarketurile se bucura mai mult decît bobocii de acest eveniment... caiete cu spiră, coperţi colorate , creioane moi sau mecanice , gume de şters parfumate si etichete cu spiriduşi, se îmbină intr-un talmes-balmes unitar.
Protipendada bucuresteana se întoarce îmbibată de sare de la malul marii sau cu plămînii "aerisiti" de la munte, astfel ca agenţiile de turism le oferă si celor plebei ocazia sa guste vara.

Iar ...eu , ei bine pe mine august ma gaseste tot in fata calculatorului , cu fereastra ta de private deschisa mereu , si cu sticla-smarald de 0,33 L de Mountain Dew.
Do the dew!

Niciun comentariu: